Self service Carwash

Faciliteiten

Wij hebben 5 ruime wasboxen voor u ter beschikking. Doordat de wasboxen zijn voorzien van vorstbeveiliging en vloerverwarming is de carwash het hele jaar door geopend. Elke box is voorzien van een hogedruklans, een schuimlans en een wasborstel, zodat het niet nodig is om eigen emmers, sponzen, borstels en wasproducten mee te nemen. Maar de klant is koning en natuurlijk kunt u ook gewoon op uw eigen manier uw voertuig wassen, zoals u dat thuis gewend was, alleen dan zonder een vieze natte oprit of stoep!

Wij hebben ook een dubbelzijdige stofzuiger om uw voertuig van binnen te reinigen. De stofzuiger start direct na inworp van € 0,50. De stofzuiger accepteert geen andere munten.

Munten

De wasboxen werken op onze speciale wasmunten of op contant geld.
De munten zijn verkrijgbaar via de wisselautomaat in het stenen shopgebouw. 1 munt vertegenwoordigd een waarde van € 0,50. Voor € 5,- koopt u 11 wasmunten, u krijgt er dan 1 gratis, voor € 10,- koopt u 23 munten, u krijgt er dan dus 3 gratis
Wassen met wasmunten is in ieder geval voordeliger dan wassen met muntgeld. 
LET OP: De installatie accepteert muntjes van € 0,50, € 1,- en € 2,-
De wisselautomaat accepteert alleen biljetten van € 5,- en € 10,-

Voor bedrijven

Het is mogelijk munten te bestellen voor "grootverbruik". Indien u voor uw bedrijf regelmatig voertuigen wilt wassen, kunt u vanaf een waarde van € 100,- munten bestellen. Voor dit bedrag ontvangt u 230 wasmunten.  Wij komen de munten binnen Wijchen bij u op het bedrijf afleveren en u ontvang ook een BTW factuur. De factuur moet bij aflevering contant worden voldaan of worden voldaan via een Tikkie, waarna wij de munten bij u komen brengen. 
Stuur een bericht met uw bestelling en factuurgegevens naar 06 30 78 99 90