Self service Carwash

Faciliteiten

Wij hebben 5 ruime wasboxen voor u ter beschikking. Doordat de wasboxen zijn voorzien van vorstbeveiliging en vloerverwarming is de carwash het hele jaar door geopend. Elke box is voorzien van een hogedruklans, een powerschuimlans en een wasborstel, zodat het niet nodig is om eigen emmers, sponzen, borstels en wasproducten mee te nemen. Maar de klant is koning en natuurlijk kunt u ook gewoon op uw eigen manier uw voertuig wassen, zoals u dat thuis gewend was, alleen dan zonder een vieze natte oprit of stoep!

Wij hebben ook een dubbelzijdige stofzuiger om uw voertuig van binnen te reinigen. De stofzuiger start direct na inworp van € 0,50. De stofzuiger accepteert geen andere munten.

Warm water / Koud water

Zoals iedereen weet is de gasprijs sinds begin 2021 enorm gestegen, voor ons is dat niet anders. Ook de prijzen voor shampoo's, water, stroom en arbeidsloon voor monteurs zijn omhoog gegaan. Wij willen het wassen echter voor iedereen betaalbaar houden. Daarom hebben wij de keuze gemaakt om tijdens de warme zomermaanden, geen warm water te gebruiken in de wasboxen. Deze besparing heeft er tot nu toe voor gezorgd dat wij onze prijzen (nog) niet hoeven te verhogen. In de wintermaanden is er wel weer warm water, ook vanwege de vorstbeveiliging. Onze wasproducten maken net zo goed schoon met koud als met warm water (bij normale vervuiling). Wij vinden het bovendien belangrijk om zuiniger om te gaan met fossiele brandstoffen, daar draagt deze keuze ook aan bij. Wij hopen op uw begrip hiervoor.


Munten

De wasboxen werken op onze speciale wasmunten of op contant geld.
Wasbox 2 en 3 hebben ook een contactloze betaalmodule.
De munten zijn verkrijgbaar via de wisselautomaat in het stenen shopgebouw.
1 munt vertegenwoordigd een waarde van € 1,-. Voor elke € 10,- krijgt u 1 wasmunt gratis.

LET OP: De wasboxen accepteren muntgeld van € 0,50, € 1,- en € 2,- en wasmunten.
De wisselautomaat accepteert eurobiljetten van € 5,- € 10,- € 20,- en € 50,- en bankpassen. 
Bij de wisselautomaat kunt u ook een BTW-bon printen (geef dit aan op het scherm, na betaling).

Voor bedrijven

Het is mogelijk munten te bestellen voor "grootverbruik". Indien u voor uw bedrijf regelmatig voertuigen wilt wassen, kunt u vanaf een waarde van € 100,- munten bestellen. Voor dit bedrag ontvangt u 110 wasmunten.  Wij komen de munten binnen Wijchen bij u op het bedrijf afleveren en u ontvang ook een BTW factuur. De factuur moet bij aflevering contant worden voldaan of worden voldaan via een Tikkie, waarna wij de munten bij u komen brengen. 
Stuur een bericht met uw bestelling en factuurgegevens naar 06 30 78 99 90