Begin

Plaats het voertuig in een lege wasbox. Lees de instructiekaart voordat u begint goed door, zodat u vooraf kunt bepalen welke programma's u wel of niet wilt gebruiken. Dit voorkomt tijdverlies.

Munten/geld inwerpen

Om de automaat te activeren, dient u het starttarief in te werpen. Dit is minimaal 1 wasmunten of € 1,- aan  muntgeld.  Het starttarief voor contactloos betalen in de wasbox is € 2,-. Eenmaal ingeworpen munten worden niet retour gegeven! Werp niet mee in dan u denkt nodig te hebben, tussentijds kunt u geld en munten bijgooien als u tijd tekort komt. Als u tegoed op is kunt u binnen 10 seconden opwaarderen met  minimaal € 0,50 of met 1 wasmunt, als u te lang wacht betaald u opnieuw het starttarief.

Wassen

Was uw voertuig zoals u dat fijn vindt. De wasinstructies op de kaart geven aan welke lans/borstel u moet gebruiken bij welk programma en welk product de intallatie gebruikt bij het door u gekozen programma. Klik op link om direct door te gaan naar de instructiekaart .

De wasbox verlaten

Als u klaar bent met wassen en u tegoed is nog niet helemaal op, druk dan alstublieft even op de stopknop op de display. Hierdoor verliezen we niet onnodig veel water. 
Klap de zwenkarmen terug naar de tussenwanden, dit voorkomt dat slangen achter spiegels e.d. blijven hangen.
 Laat de wasbox netjes achter, afval in de vuilnisbakken en spuit overtollig modder en zand even in de putten, wel zo fijn voor degene die na u komt.
Verlaat de wasbox en het terrein rustig. Snelheidslimiet 10 kilometer per uur!